Combinatie Human Design en opstellingen

Geschreven door
Irene van der Zee
29/2/24 1:47 pm
2
min lezen
Deel dit artikel
Experimentcentre: “Hoe dan?!!”

Afgelopen 22 mei was het weer zover. Tijdens deze workshop konden de deelnemers een antwoord krijgen op hun “hoe dan?!!”-vraagstuk.

Hoe dat in zijn werk ging?

Human Design

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en valkuilen. Het geeft inzicht in de manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Hiermee helpt het je om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: jezelf.

Opstellingen

Een opstelling kan jou helpen inzicht te krijgen in waarom je dingen doet zoals je ze doet. Het is een visualisatie van het patroon en de bijbehorende dynamiek waar je mee te maken hebt. Dit kan over zowel je privé- als professionele leven gaan.

Human Design in combinatie met opstellingen

De combinatie van Human Design en opstellingen maakt het mogelijk om dieper te gaan en inzicht te krijgen in de onderstroom. Door letterlijk op je Human Design te staan, kun je de lichamelijke sensatie van je design voelen; het gaat leven. Samen vormen Human Design en opstellingen dan ook een magische combinatie voor zowel persoonlijke als professionele groei. 

Willeke Gunnink van Weerga

Mijn kracht ligt in het luisteren naar en verbinden van verhalen, jouw verhalen. Het basissysteem dat ik daarbij inzet is Human Design, omdat ieder mens uniek is en tegelijk zo universeel. Wil je meer over mij weten? Kijk dan op: https://www.weerga.info/.

Irene van der Zee van Irene’s coachpraktijk

Eén van de methodieken die ik veelvuldig in mijn praktijk inzet, zijn (familie)opstellingen. Juist door letterlijk op jouw vraagstuk te staan, krijg je inzicht en kun je verder.

Onze samenwerking

Door onze expertises te bundelen, kunnen we je nog beter helpen inzicht te krijgen in jouw eigen kunnen en kunde.

Willeke is erg goed in het samenvatten van wat er tijdens de opstelling gebeurd en die kennis te koppelen aan de theorie. Haar uitleg is kundig en duidelijk.

Irene’s kracht ligt juist in de begeleiding tijdens de opstelling zelf. Zij werkt op een vrije en open manier. Door haar vermogen om zich in te leven in de vraagstukken, zorgt zij dat mensen zich veilig voelen.

Volgens deelnemers vullen wij elkaar prima aan door goed met elkaar in contact te blijven. Hierdoor voelen deelnemers zich veilig, gehoord en gezien.

Reacties van de deelnemers:

Wat ik erg bijzonder vond om te ervaren, was om mijn Human Design letterlijk in mijn lijf te voelen door over de vloerplaten te lopen. En zo ook te ervaren dat het klopt dat ik van tijd tot tijd in mijn hoofd zit. Gewoon omdat daar mijn kracht en verbinding zit!!! Wat een eye opener.” Karolien.

Deze fijne experience bracht me door de hulp van grondplaten dichter bij mijn gevoel. Ik kon het verschil merken tussen wat ik weet en zou willen doen. De herkenning, het samen ontdekken en van elkaar leren was fijn. Dank voor deze fijne beleving.” Nathalie.

Interesse?

Binnenkort lanceren wij hierover een pagina. Maar heb je nu al behoefte aan meer informatie of wil je liever gelijk met ons aan de slag met jouw vraagstuk? Stuur dan een mailtje naar info@irenescoachpraktijk.nl of naar info@weerga.info. We helpen je graag verder.

Deel dit artikel

Meer inspiratie en informatie

Over Mij
3
min leestijd

Mijn weg naar nieuw zelfvertrouwen

Van een opleidingsmislukking naar zelfvertrouwen en succes als coach ...
Over Mij
1
min leestijd

Bedankje

Mede dankzij deze mensen is mijn prachtige logo en website tot stand gekomen ...
Taalcoaching
2
min leestijd

Laaggeletterdheid en Aant

Aant, ooit vastgelopen en laaggeletterd, transformeerde zijn leven door te leren en anderen te helpen ...

Email

Voor vragen of contact

info@irenescoachpraktijk.nl
Mail me

Bellen

Snel iets weten?
Een beller is sneller.

+31 6 83333326
Bel of app me

Locatie

Je bent welkom om na afspraak op
locatie langs te komen.

Industrieweg 1B-3 unit 7, 7944 HT te Meppel
Bekijk route