Vind balans, luister vanuit jouw hart en durf te leren!

Irene's coachpraktijk

Hoe ik werk

Hieronder volgen een aantal voorbeelden van hoe ik werk:

Een coachee had moeite om ergens aan te beginnen en ging dan van alles doen, behalve datgene dat zij eigenlijk wilde doen. Door met haar de oefening “vicieuze cirkel” te doen, leerde zij de reden / gedachte waarom zij zo handelde. Door een andere gedachte te formuleren en deze in haar leven te integreren, leerde zij niet alleen te starten, maar het ook af te maken.

Voor een andere coachee was het moeilijk om in beweging te komen. Zij was vaak negatief over zichzelf, vertoonde uitstelgedrag en vond dat zij het eigenlijk nooit goed genoeg deed. Door met haar te gaan schaalwandelen, bleek zij veel verder in haar proces te zijn dan dat zij zelf in de gaten had. Door deze ervaring, kwam zij letterlijk in beweging.

Ze wil graag een opleiding volgen, maar weet niet precies welke. Ik besluit om de werkvorm loopbaan en oerberoep in te zetten. Naderhand vergelijken wij de tekeningen die zij naar aanleiding van de visualisatie maakte. Mede door deze methode weet de coachee welke opleiding zij wil gaan volgen.

En dan wordt een andere coachee uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Hij ziet daar erg tegenop, omdat hij bij vorige gesprekken nooit is aangenomen. Middels rollenspelen oefen ik met hem het sollicitatiegesprek. In de volgende sessie vieren wij dat hij is aangenomen!

Wat kan ik nog meer voor je betekenen?

Mijn expertises

Ben jij klaar om echt verandering aan te brengen in je leven?

Ik help je bij het doorbreken van belemmerende patronen en het bereiken van jouw doelen. Maak vandaag nog een afspraak en start jouw reis naar persoonlijke groei en succes!

  • Leer dat ook jij je doelen kan bereiken
  • Ga met meer zelfvertrouwen door het leven
  • Wil jij af van je stress en juist leren ontspannen?
  • Wil jij je carrièredoelen helder voor ogen krijgen?
Plan dan nu een kennismaking in...

Ben jij klaar om echt verandering aan te brengen in je leven?

Ik help je bij het doorbreken van belemmerende patronen en het bereiken van jouw doelen. Maak vandaag nog een afspraak en start jouw reis naar persoonlijke groei en succes!

  • Leer dat ook jij je doelen kan bereiken
  • Ga met meer zelfvertrouwen door het leven
  • Wil jij af van je stress en juist leren ontspannen?
  • Wil jij je carrièredoelen helder voor ogen krijgen?
Plan dan nu een kennismaking in...
Irenes Coachpraktijk

Waarom Irene als Coach?

Mensen omschrijven mij als een open en eerlijk persoon die vragen en situaties kan doorgronden. Ze zeggen dat ik enthousiast, meelevend, sociaal en onderzoekend ben. Verder vinden ze mij een zeer betrokken persoon.

Door mij te concentreren op wat iemand wel kan, haal ik het beste uit iemand. Ik ben een bruggenbouwer die van nature emoties en behoeften van mensen goed aanvoelt. Ik sta voor wat ik zeg en houd mijn woord. Daarnaast vorm ik op natuurlijke wijze oprecht en wederzijdse waardevolle een-op-een relaties.

Mijn rol is te vergelijken met een duizendpoot die mensen middels een combinatie van coaching, begeleiding en advisering helpt hun tegenslag te overwinnen.

Recensies

Anderen zeggen over mij ...

Irene is een enorm betrokken coach. Ze heeft een verfrissende kijk op zaken en komt tot de kern. Ze vraagt door en heeft veel tools om mijn vragen en problemen inzichtelijk te maken voor mijzelf. Ik voel me op mijn gemak bij Irene en merk dat haar coaching me, door inzicht te creëren, verder helpt.

Annet

Irene is to the point en kan zich goed inleven. Ze vraagt door en tegelijk geeft ze mij de ruimte om “door te voelen”. Het is de balans tussen resultaat gericht werken en het proces de tijd geven, wat ik als bijzonder prettig heb ervaren.

Als je een vakvrouw zoekt, die vanuit haar hart werkt ben je Irene op het juiste adres!

Andrea

Samen met Irene heb ik de opleiding (loopbaan)coachen met ziel en zakelijkheid gevolgd. Ik heb Irene leren kennen als een vriendelijke en nuchtere dame. Gedurende onze opleiding heeft Irene steeds meer richting kunnen geven aan haar plannen voor Irene's coachpraktijk. Ze is leergierig, resultaatgericht en betrokken. Ze is duidelijk in haar rol als coach en sterk in het toepassen van methodieken, zoals bijvoorbeeld schaalwandelen; om de coachee op deze manier uit te nodigen letterlijk en figuurlijk stappen te zetten. Heel veel succes Irene!

Nanda