Dag van het zelfvertrouwen

Vandaag, 8 februari is de dag van het zelfvertrouwen en jij krijgt een opsteker van mij.

De meeste mensen denken dat ik vol zelfvertrouwen zit. Dat ik nergens bang voor ben.

Niets is minder waar. Vroeger was ik echt overal bang voor. Als kind keek ik alleen maar naar de grond. Zo erg, dat ik zelfs tegen passpiegels opliep. Ik herkende mijzelf niet.

Later leerde ik te doen alsof ik niet bang was. Door rechtop te lopen, mijn schouders naar achteren te doen, mijn kin omhoog, mensen in de ogen aan te kijken en door veel te lachen. Een “fake it, till you make it” houding.

Weinig mensen prikten door die houding heen. Mijn vriend wel; direct.

Hij inspireerde mij om de afgelopen jaren aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik praatte met een coach en ik leerde mijzelf open te stellen. Ik ontdekte dat ik veel meer kon dan dat ik dacht. Dat ook ik oké ben. En niet alleen anderen.

Het vertrouwen in mijzelf is gegroeid. En met deze groei vermindert mijn angst voor tegenslag.

Mag ik jou helpen jouw tegenslag te overwinnen door samen met jou aan jouw zelfvertrouwen te werken? Neem dan contact met mij op voor jouw eerste “overwin-jouw-tegenslag-gesprek”. Voor de maand februari heb ik nog vijf gratis “overwin-je-tegenslag-gesprek” van 45 minuten over. Je kunt me bereiken op: info@irenescoachpraktijk.nl en op 06-83333326.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *