Vind balans, luister vanuit jouw hart en durf te leren!

Irene's coachpraktijk

Coaching

Als coach help ik je tot jouw doelen te komen, waarbij ik gebruik maak van verschillende methodieken. Samen verkennen wij het niveau van:

1. Gedrag 
2. Omgeving 
3. Mentaal 
4. Emotie 
5. Fysiek 
6. Zingeving

Einstein zei niet voor niets: "Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg".

Ik vergelijk het soms met een auto. Wanneer daar iets niet goed aan werkt, rijdt die hele auto niet meer lekker. Zo is het ook met ons. Door naar jou als geheel te kijken, ontdek jij je patronen. Je leert wat niet (meer) voor jou werkt om te zetten naar wat nu wel voor jou werkt.

 

 

Als coachingstraject voor het overwinnen van jouw tegenslag kun je denken aan:

Persoonlijke groei:

Steeds weer loop je tegen hetzelfde aan. Je zit niet lekker in je vel, je baalt ervan en je wilt dat het veranderd.

Persoonlijke groei begint met het verwerven van zelfkennis, zelfinzicht en zelfacceptatie om daar vervolgens actie op te ondernemen. Bewustwording is daarbij een sleutelwoord. 

Ben jij er klaar voor om aan jezelf te werken? Wil jij de patronen waar jij tegenaan loopt doorbreken? Dan ben je hier bij de juiste persoon. Ik coach jou op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door het bereiken van jouw doelen.

Stress- en burnoutbegeleiding:

Heb je het gevoel dat je geen grip meer op jouw leven hebt? Zie je door de bomen het bos niet meer?

Als ervaringsdeskundige kan ik jou hierbij helpen. Het krijgen van een burn-out is een wake-up call. Ik help je graag om de balans in jouw leven terug te vinden en te ontdekken wat jouw doelen en dromen zijn.

Loopbaanbegeleiding:

Kun jij wel wat hulp bij je studiekeuze gebruiken?  Zoek je iemand die jou kan helpen met het vinden van een studie waar je blij van wordt en blijft?

Wil je solliciteren, maar weet je niet hoe je een brief of een CV moet schrijven? Zie je als een berg tegen het gesprek op, omdat je niet weet wat je moet zeggen?

Twijfel je aan je huidige baan? Weet je niet of je er wilt blijven werken of dat het tijd is om iets anders te doen? Loop jij tegen dergelijke of andere zaken aan?

Dan ben je bij mij op het juiste adres. Samen zoeken wij uit waar je goed in bent, waar jouw interesses liggen en wie jij bent. Ik help jou inzicht te geven in wat je kunt, wilt en welke werkzaamheden / opleiding bij jou past.

Wat kan ik nog meer voor je betekenen?

Mijn expertises

Ben jij klaar om echt verandering aan te brengen in je leven?

Ik help je bij het doorbreken van belemmerende patronen en het bereiken van jouw doelen. Maak vandaag nog een afspraak en start jouw reis naar persoonlijke groei en succes!

  • Leer dat ook jij je doelen kan bereiken
  • Ga met meer zelfvertrouwen door het leven
  • Wil jij af van je stress en juist leren ontspannen?
  • Wil jij je carrièredoelen helder voor ogen krijgen?
Plan dan nu een kennismaking in...

Ben jij klaar om echt verandering aan te brengen in je leven?

Ik help je bij het doorbreken van belemmerende patronen en het bereiken van jouw doelen. Maak vandaag nog een afspraak en start jouw reis naar persoonlijke groei en succes!

  • Leer dat ook jij je doelen kan bereiken
  • Ga met meer zelfvertrouwen door het leven
  • Wil jij af van je stress en juist leren ontspannen?
  • Wil jij je carrièredoelen helder voor ogen krijgen?
Plan dan nu een kennismaking in...
Irenes Coachpraktijk

Waarom Irene als Coach?

Mensen omschrijven mij als een open en eerlijk persoon die vragen en situaties kan doorgronden. Ze zeggen dat ik enthousiast, meelevend, sociaal en onderzoekend ben. Verder vinden ze mij een zeer betrokken persoon.

Door mij te concentreren op wat iemand wel kan, haal ik het beste uit iemand. Ik ben een bruggenbouwer die van nature emoties en behoeften van mensen goed aanvoelt. Ik sta voor wat ik zeg en houd mijn woord. Daarnaast vorm ik op natuurlijke wijze oprecht en wederzijdse waardevolle een-op-een relaties.

Mijn rol is te vergelijken met een duizendpoot die mensen middels een combinatie van coaching, begeleiding en advisering helpt hun tegenslag te overwinnen.

Recensies

Anderen zeggen over mij ...

Irene is een enorm betrokken coach. Ze heeft een verfrissende kijk op zaken en komt tot de kern. Ze vraagt door en heeft veel tools om mijn vragen en problemen inzichtelijk te maken voor mijzelf. Ik voel me op mijn gemak bij Irene en merk dat haar coaching me, door inzicht te creëren, verder helpt.

Annet

Irene is to the point en kan zich goed inleven. Ze vraagt door en tegelijk geeft ze mij de ruimte om “door te voelen”. Het is de balans tussen resultaat gericht werken en het proces de tijd geven, wat ik als bijzonder prettig heb ervaren.

Als je een vakvrouw zoekt, die vanuit haar hart werkt ben je Irene op het juiste adres!

Andrea

Samen met Irene heb ik de opleiding (loopbaan)coachen met ziel en zakelijkheid gevolgd. Ik heb Irene leren kennen als een vriendelijke en nuchtere dame. Gedurende onze opleiding heeft Irene steeds meer richting kunnen geven aan haar plannen voor Irene's coachpraktijk. Ze is leergierig, resultaatgericht en betrokken. Ze is duidelijk in haar rol als coach en sterk in het toepassen van methodieken, zoals bijvoorbeeld schaalwandelen; om de coachee op deze manier uit te nodigen letterlijk en figuurlijk stappen te zetten. Heel veel succes Irene!

Nanda