Coaching (bijles) Nederlandse taal

Coach laaggeletterdheid / Coaching (bijles) Nederlandse taal

Coach laaggeletterdheid:

Laaggeletterdheid is een groot probleem. Mensen kunnen wel rekenen, lezen en schrijven, maar niet voldoende om volledig aan deze maatschappij deel te kunnen nemen. Ze hebben meer kans op werkloosheid, kunnen vaak minder gezond leven en hebben minder grip op hun geldzaken. Vaak schamen ze zich en voelen ze zich buitengesloten.

In mijn praktijk help ik hen om het zelfvertrouwen te vinden om de volgende stap te zetten. Door in kleine groepen te werken met gelijkgestemden te werken, leren ze dat ze niet alleen zijn en dat ze zich niet hoeven te schamen. Na een traject zijn ze klaar om door te stromen naar de bibliotheek, onderwijs, werk, samenleving. Zo overwinnen zij hun tegenslag.

Aant heeft bij mij een traject gevolgd. Na dit traject is hij naar school gegaan en heeft hij zijn diploma gehaald. Tevens is hij taalambassadeur geworden. “Hoi, met Aant uit Leeuwarden. Ik heb Irene leren kennen via Oud-Oost. Zo ben ik met haar in contact gekomen. We hebben een goed gesprek gehad. Zij kon mij helpen met schrijven en beter te leren lezen. Dat heb ik ook gedaan. Zij heeft veel gedaan om mij te helpen. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik ben trots op Irene wat zij voor mij heeft gedaan.”

Coaching (bijles) Nederlandse taal:

Heb je last van examenvrees en wil je dit overwinnen?
Durf je niet voor de klas een spreekbeurt te houden of voor een groep te spreken?
Haal je steeds onvoldoendes en wil je daar verandering in brengen?

Neem contact met mij op en dan kijken wij samen hoe ik je hierbij ga helpen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *