Vind balans, luister vanuit jouw hart en durf te leren!

Irene's coachpraktijk

Coach laaggeletterdheid / Coaching (bijles) Nederlandse taal

Coach laaggeletterdheid:

Laaggeletterdheid is een groot probleem. Mensen kunnen wel rekenen, lezen en schrijven, maar niet voldoende om volledig aan deze maatschappij deel te kunnen nemen. Ze hebben meer kans op werkloosheid, kunnen vaak minder gezond leven en hebben minder grip op hun geldzaken. Vaak schamen ze zich en voelen ze zich buitengesloten.

In mijn praktijk help ik hen om het zelfvertrouwen te vinden om de volgende stap te zetten. Door in kleine groepen te werken met gelijkgestemden te werken, leren ze dat ze niet alleen zijn en dat ze zich niet hoeven te schamen. Na een traject zijn ze klaar om door te stromen naar de bibliotheek, onderwijs, werk, samenleving. Zo overwinnen zij hun tegenslag.

Aant heeft bij mij een traject gevolgd. Na dit traject is hij naar school gegaan en heeft hij zijn diploma gehaald. Tevens is hij taalambassadeur geworden. "Hoi, met Aant uit Leeuwarden. Ik heb Irene leren kennen via Oud-Oost. Zo ben ik met haar in contact gekomen. We hebben een goed gesprek gehad. Zij kon mij helpen met schrijven en beter te leren lezen. Dat heb ik ook gedaan. Zij heeft veel gedaan om mij te helpen. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik ben trots op Irene wat zij voor mij heeft gedaan."

Coaching (bijles) Nederlandse taal:

Heb je last van examenvrees en wil je dit overwinnen?
Durf je niet voor de klas een spreekbeurt te houden of voor een groep te spreken?
Haal je steeds onvoldoendes en wil je daar verandering in brengen?

Neem contact met mij op en dan kijken wij samen hoe ik je hierbij ga helpen.

Wat kan ik nog meer voor je betekenen?

Mijn expertises

Ben jij klaar om echt verandering aan te brengen in je leven?

Ik help je bij het doorbreken van belemmerende patronen en het bereiken van jouw doelen. Maak vandaag nog een afspraak en start jouw reis naar persoonlijke groei en succes!

  • Leer dat ook jij je doelen kan bereiken
  • Ga met meer zelfvertrouwen door het leven
  • Wil jij af van je stress en juist leren ontspannen?
  • Wil jij je carrièredoelen helder voor ogen krijgen?
Plan dan nu een kennismaking in...

Ben jij klaar om echt verandering aan te brengen in je leven?

Ik help je bij het doorbreken van belemmerende patronen en het bereiken van jouw doelen. Maak vandaag nog een afspraak en start jouw reis naar persoonlijke groei en succes!

  • Leer dat ook jij je doelen kan bereiken
  • Ga met meer zelfvertrouwen door het leven
  • Wil jij af van je stress en juist leren ontspannen?
  • Wil jij je carrièredoelen helder voor ogen krijgen?
Plan dan nu een kennismaking in...
Irenes Coachpraktijk

Waarom Irene als Coach?

Mensen omschrijven mij als een open en eerlijk persoon die vragen en situaties kan doorgronden. Ze zeggen dat ik enthousiast, meelevend, sociaal en onderzoekend ben. Verder vinden ze mij een zeer betrokken persoon.

Door mij te concentreren op wat iemand wel kan, haal ik het beste uit iemand. Ik ben een bruggenbouwer die van nature emoties en behoeften van mensen goed aanvoelt. Ik sta voor wat ik zeg en houd mijn woord. Daarnaast vorm ik op natuurlijke wijze oprecht en wederzijdse waardevolle een-op-een relaties.

Mijn rol is te vergelijken met een duizendpoot die mensen middels een combinatie van coaching, begeleiding en advisering helpt hun tegenslag te overwinnen.

Recensies

Anderen zeggen over mij ...

Irene is een enorm betrokken coach. Ze heeft een verfrissende kijk op zaken en komt tot de kern. Ze vraagt door en heeft veel tools om mijn vragen en problemen inzichtelijk te maken voor mijzelf. Ik voel me op mijn gemak bij Irene en merk dat haar coaching me, door inzicht te creëren, verder helpt.

Annet

Irene is to the point en kan zich goed inleven. Ze vraagt door en tegelijk geeft ze mij de ruimte om “door te voelen”. Het is de balans tussen resultaat gericht werken en het proces de tijd geven, wat ik als bijzonder prettig heb ervaren.

Als je een vakvrouw zoekt, die vanuit haar hart werkt ben je Irene op het juiste adres!

Andrea

Samen met Irene heb ik de opleiding (loopbaan)coachen met ziel en zakelijkheid gevolgd. Ik heb Irene leren kennen als een vriendelijke en nuchtere dame. Gedurende onze opleiding heeft Irene steeds meer richting kunnen geven aan haar plannen voor Irene's coachpraktijk. Ze is leergierig, resultaatgericht en betrokken. Ze is duidelijk in haar rol als coach en sterk in het toepassen van methodieken, zoals bijvoorbeeld schaalwandelen; om de coachee op deze manier uit te nodigen letterlijk en figuurlijk stappen te zetten. Heel veel succes Irene!

Nanda